Wij zijn leverancier en beheerder van ICT diensten voor de zakelijke markt

Over ons

CENNED is in 2002 begonnen als telecom & IT specialist voor een select klantenportfolio in Nederland. Door de jaren heen zijn wij gegroeid tot leverancier en beheerder in ICT-communicatiediensten voor een ruim portfolio partners en klanten. Sinds 2008 is CENNED gevestigd te Joure, Friesland. Ons pand is ingericht op duurzaamheid voor omgeving en team. Zo is het pand voorzien van aardwarmte en worden de elektrische auto’s opgeladen via onze zoninstallaties.

Wij beschikken over een landelijk opererende supportafdeling en een adequaat opererende storingsdienst. Ons kennis- en kwaliteitsniveau maakt dat toonaangevende partners en fabrikanten langdurig intensief met ons samenwerken.

Bij het vervangen van telecom & IT systemen is een Recycle Certificaat inbegrepen. De oude elektronica gaat niet meer naar de vuilstort maar wordt door ons opgeslagen, onderzocht en op een milieu verantwoordelijke wijze verwerkt tot natuurlijke grondstoffen.

image
CENNED Connect

Onze missie

Meer dan 20 jaar werkervaring in IT-dienstverlening.

Wij leveren totaaloplossingen, die verdergaan dan het leveren van de benodigde ICT middelen. Het is onze missie om u te voorzien van een oplossing op maat en daarbij te faciliteren in innovatie en duurzaamheid. Persoonlijk contact, kwaliteit en een goede samenwerking staat bij ons voorop.